AD Agent setup on Windows Server 2016 Skip to main content
https://support.okta.com/help/answers?id=9062a000000bmfjqay&refurl=http%3a%2f%2fsupport.okta.com%2fhelp%2fanswers
How satisfied are you with the Okta Help Center?
Thank you for your feedback!
How satisfied are you with the Okta Help Center?
1
2
3
4
5
Very Dissatisfied
Very satisfied
Enter content less than 200 characters.
Ask Search:
Okta AdminOkta Admin 

AD Agent setup on Windows Server 2016

Hi everybody.
I'm trying to install AD agent 3.4.3 on my Windows Server 2016 Enterprise (that is also the first and only company's DC).
When i start setup everything runs smooth until i press "Next" on "Register Okta AD agent". I choose "Production" domain, write my company subdomain name (as suggested by the wizard) and click on "Next" and a new windows called "Sign into OKTA agent service account" appears. I write my username (i tired many formats and password) but when i click on "Login" button everything seems ok but the page back to the login page asking username and password again (without any error message).

Can someone help me to fix the issue?

Thank you in advance.
BR.

Gabriel SrokaGabriel Sroka (Okta, Inc.)
Hi BR
When it asks for "subdomain", if your org is "mycompany.okta.com", just enter "mycompany" (leave out the ".okta.com" part). There's a little note under the text box that explains it. If you tried that, and it didn't work, just post back.
Thanks.
Giacomo CattaneoGiacomo Cattaneo

Thanks Gabriel, tried but nothing changes.
I'm in talk with your support team and it seems that you don't support Windows Server 2016 even if you don't report it on the pre-requisites for AD Agent.
I think I will leave Okta and search for another authentication service.
Thank you for your reply.