Unable send application attribute in SAML response to service provider Skip to main content
https://support.okta.com/help/answers?id=9062a000000qurtqac&refurl=http%3a%2f%2fsupport.okta.com%2fhelp%2fanswers
How satisfied are you with the Okta Help Center?
Thank you for your feedback!
How satisfied are you with the Okta Help Center?
1
2
3
4
5
Very Dissatisfied
Very satisfied
Enter content less than 200 characters.
Ask Search:
Sriharsha ChekuriSriharsha Chekuri 

Unable send application attribute in SAML response to service provider

I have created custom application attribute for users in Profile Editor. However when I add this attibute in the SAML response, the SAML auth is failing. 

I have added the attribute as <<appname>>.displayLanguage. 

Please let me know if user app attributes are accessible to SAML login.

 
Florin TronaruFlorin Tronaru (Okta, Inc.)
Hi Sriharsha,

If you created the attribute as <<appname>>.displayLanguage, than when you start typing the attribute name, it should populate the dropdown menu in the attribute statements, and you can select it for autocomplete.
If it is not doing so,  please feel free to open a support case with us to further assist you.
Dylann FezeuDylann Fezeu (Customer First Programs)
Hello,

Thanks for posting your inquiry in Okta Community Portal.

​If you receive a great answer to your question(s), please help readers find it by marking it the best answer. Hover over the answer and click "Best Answer." 

Thank you,

​Dylann Fezeu
Okta Help Center Team